Följ mig på bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

Lördag

Bloggen har fått lida lite de senaste dagarna. Det beror på att jag har sovit borta två dagar i rad. Men nu är jag hemma igen!
Igår kväll var jag först och åt middag på hotell Jokkmokk med mamma, pappa och deras vänner med familjer. Maten var riktigt god, rekommenderar den verkligen! Sen stack jag ut och va med Mikaela och Klara. Men det var väldigt dött i Jokkmokk nu när det är Kirunafestivalen i helgen.
 
Angående jobb i sommar så kommer jag nog kunna jobba när jag vill nästan. Till veckan ska jag börja jobba på kyrkogården, jag jobbar där mellan 7-14 och sen kommer jag nog jobba kväll på hemtjänsten eftersom jag ska få börja jobba extra där. Cash is king!
 
Nu i helgen ska jag bara vila upp mig inför nästa vecka, är förskyld så det behövs!
 
 
        

Koussinjarka

Hej! 
Just nu befinner jag mig i koussin hos morfar och Marianne. Det är ca 1 mil ifrån Jokkmokk. Jag sover här inatt. Jag och morfar har en liten fisketävling, jag drog upp en gädda på midsommar som vägde 5kg och dagen därpå fick han en på 7kg. Så tävlingen är i full gång och idag fick jag ett mms där han hade fått ytterligare en till gädda. Så jag bestämde mig för att komma hit och fiska, försöka slå han och sova här. Jag slog han inte denna gång då jag bara drog upp en harr och en abborre, men jag ska nog slå han!! 
 
Det är verkligen sommar för mig att få komma och sova hos morfar. När jag var yngre kom jag alltid hit och sov här den första sommarlovsveckan. Det ligger lite nostalgi över det och jag känner mig som barn på nytt. 
 
 
Vi köpte med oss jordgubbar hem och åt tidigare idag, jag kan aldrig föräta mig på jordgubbar!! Mums. 

COAL N' TERRY VINTAGE

En av mina stora idoler/förebilder är Rihanna. Jag är absolut en navy. Och eftersom jag är det så är jag medveten om vart hon beställer några av sina kläder ifrån. Coal N terry vintage. Deras plagg är både söta och tuffa. Jag kan titta på deras hemsida i evigheter.
Klicka HÄR så kommer ni till den.
 
 
 
 

Tisdag eftermiddag, trött tjej.

Hej! Jag kom hem från stugan i söndags och var för lat för att ta mig tid till att blogga, samma sak igår också fast då var jag mer trött än lat.
Efter jobbet åt jag en filtallrik och sen fortsatte jag att läsa på en av de bästa böckerna som jag har lånat. Ska tipsa om dom senare, det är en trilogi och jag läser nu andra boken. Jag läste den första på två dagar, så bra var den!

Ska kika in lite senare och tipsa om en hemsida!

Trevlig midsommar!

Nu sticker jag snart iväg till stugan, tänkte bara kika in och önska er alla en trevlig midsommar!

Godnatt!

Jag ligger just nu i min säng och ska alldeles strax ta och sussa.
Jag var med Cecilia efter jobbet, vi surrade på och skrattade som vanligt. Jag kom nog hem vid halv nio och då var det bara att gå ut och klippa gräsmattan, det behövdes verkligen!
Imorgon kväll far jag till stugan och det innebär att jag inte kommer ha tillgång till internet tills på söndag. Jag kanske får iväg ett inlägg via mobilen men vi får se. Annars så får ni ha en underbar midsommarhelg!
 
Jag och Mikaela igår före cirkusen.
 

Lunch

Just nu har jag lunch och ligger bara på soffan hos mormor och vilar upp mig. Dagen har varit väldigt lugn, vilket är skönt ibland men oftast så vill jag ha mycket att göra för då trivs jag som bäst.
Igår var jag, Mikaela och Joar på cirkus. Det var roligt och vi blev som barn på nytt igen! När cirkusen kommer till samhället, då får jag sommarkänslor.

Design på bloggen

Jag kommer inte vara så noga med min design här på bloggen då det är tänkt att jag bara ska blogga under sommaren. Men något som jag kommer ändra är min headerbild, ska hitta en riktig somrig tänkte jag.
 
Idag var det min första arbetsdag under denna sommar, just nu ska jag jobba som en slags solflicka på hemtjänsten. Fast det blir såklart mycket vanligt jobb eftersom att jag vet vad jag ska göra då jag hade min praktik där i fyra veckor i vintras. Men jag trivs med jobbet, det är härligt att jobba med gamla människor, man möts oftast av mycket glädje.
 
 
 
 

-Elinssommar

Mitt blogg namn säger allt. Jag heter Elin och ska under denna sommar driva en blogg helt enkelt. Det kommer att vara lite blandat vad jag skriver om eftersom att jag ska göra lite olika saker under sommaren. Hoppas att ni tycker om det jag skriver i bloggen!
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0