Östhammar

Nu är vi framme i Östhammar! Det tog cirka 12 timmar att köra hit, ungefär som vanligt :)
Har precis ätit middag och nu sitter vi på altanen och surrar lite. Imorgon styr vi bilen mot Bua, äntligen!!

Påväg!

Nu är jag och familjen påväg söderut! Idag kör vi till faster i Östhammar för att sova där över natten. Vi startade fem imorse så jag har sovit nu en stund, var rätt så sliten kan jag säga!
Kommer säkert hinna blogga mycket påvägen!

5 dagar kvar

Hej! Äntligen har jag lite ledighet över helgen och kan blogga lite!
Det har varit en tuff vecka för mig. Jag har haft två jobb så jag har både jobbat dag och kväll. När jag jobbar på hemtjänsten så är det ganska tufft då jag inte har körkort, jag får cykla som en idiot mellan alla brukare. Och det tar på krafterna ska jag säga.
Idag vaknade jag med huvudvärk och frossa, det håller i sig än så jag håller nog på att bli förskyld. Bra att jag är ledig imorgon också då.
I veckan jobbar jag måndag, tisdag och onsdag. Sen har jag semester i några veckor och drar då till Göteborg och Bua! Ska bli så kul att få träffa släkten igen :)
 
 
Bild från igår. Föresten, har någon ett tips på hur man gör för att kunna få sitt hår lite strävare? Jag har problemet att när jag lockar mitt hår så far lockarna ut med detsamma eftersom att mitt hår är så mjukt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 juli

Förlåt för usel uppdatering. Men jag jobbar både kväll och dag i veckan. De timmar som jag är lediga sover jag, så nu vet ni! Nästa vecka blir det nog mer rolig läsning här :)

3 juli

Förlåt för dålig uppdatering men just nu består mitt liv av jobb, äta och sova. I veckan har jag haft mycket att göra efter jobbet så just därför har det inte blivit så många blogginlägg! Idag fyller faster Åsa år så vi ska dit ikväll, och imorgon fyller jag år och sen på fredag har jag bjudit tjejerna på middag. Så det kan bli fler dagar med dålig uppdatering, så ni vet!

1 juli

Idag är det första juli, och den här månaden har mycket att erbjuda! Fyller år på torsdag &jag får semester ett kort tag och far ner till Göteborg!
Ska bli så kul att fara ner och träffa släkten igen, längtar verkligen!

Idag började jag på mitt nya jobb och jag fick ju den bästa arbetskompisen Elias! Blev förvånad när jag såg han där imorse och han blev nog lika förvånad över att se mig!
Nu sitter jag och tittar på Lotta på Liseberg med familjen. Har varit ute och sprungit men det gick inte bra alls, jävla knän. Får börja vara ute och gå snabbt istället.

RSS 2.0